Pariuri Sportive PSG vs Lorient – 01.11.2013

Bilet realizat de bonus in 1 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

PSG vs Lorient (01.11.2013) – ora 21:30
Introducere
Etapa a 12-a din Franta Ligue 1 va fi deschisa la Paris, acolo unde campioana en-titre, PSG, va primi vizita lui Lorient, una dnitre cele mai slabe formatii din aceasta stagiune. Meciul va incepe de la ora 21:30 si se anunta inclinat in favoarea gazdelor.
Sezonul trecut cele doua tabere au oferit opt goluri in doua meciuri, dupa o remiza 2-2 si o victorie a parizienilor in deplasare, scor 1-3.
PSG
Lorient
Zlatan Ibrahimovic si colegii sai sunt intr-o forma de invidiat, cu patru succese si un rezultat de egalitate in precedentele cinci partide. PSG a urcat pe prima pozitie a clasamentului in urma acestor jocuri, asta datorita faptului ca are si un golaverage mai bun decat al lui AS Monaco. Mai exact, cifrele gazdelor inainte de aceasta etapa, dupa 11 runde scurse, sunt date de 25 de puncte si un golaverage de 20-7, cu cel mai bun atac si a doua aparare din campionat.
Lorient in mod normal nu poate emite pretentii prea mari de la un astfel de meci, avand in vedere ca nu s-a ridicat la un nivel prin care sa impresioneze pana acum. Formatia vizitatoare este pe locul 17, primul loc peste linia de plutire, cu numai zece puncte adunate pana acum, dar si un golaverage foarte slab de 11-19. Cota oferita de bet365 pentru victoria oaspetilor este de 19.00 in acest moment.
Pariuri PSG vs Lorient
Pronostic pariuri sportive: PSG -1.5 Handicap Asiatic @ 1.60
  • PSG este clar marea favorita a acestui meci, si este echipa mult mai in forma, aflata pe val in campionat. Parizienii nu-si permit nici un pas gresit, iar noi ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere sa fie reflectata si pe tabela de marcaj printr-o victorie a gazdelor la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!