Pariuri Sportive Elche vs Atletico Madrid – 30.11.2013

Bilet realizat de bonus in 29 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Elche vs Atletico Madrid (30.11.2013) – ora 17:00
Introducere
Elche o va gazdui sambata de la ora 17:00 pe Atletico Madrid, in cadrul celei de-a 15-a etape din Spania Primera Division. La pariuri balanta este inclinata clar in favoarea oaspetilor, acestia din urma avand o cota in jur de 1.50 la majoritatea agentiilor.
Ultima data cand s-au intalnit cele doua cluburi a fost in 2002, atunci cand Elche se impunea in Segunda cu scorul de 5-1.
Elche
Atletico Madrid
Elche, o nou-promovata in La Liga, a impresionat prin mai multe rezultate pana acum, insa in ultimele cinci etape a bifat numai o victorie. Formatia gazda se afla insa pe un linistitor loc 10 in momentul de fata, cu 17 puncte trecute in cont si cu un golaveraj de 15-18. Etapa trecuta gazdele s-au impus pe teren propriu in fata mult mai bine cotatei, Valencia, cu scorul de 2-1.
Atletico Madrid are nevoie de victorie pentru a tine pasul cu Barcelona in fruntea clasamentului. Madrilenii sunt pe pozitia a doua la ora actuala, cu 37 de puncte si un golaveraj de 38-9, avand printre cele mai bune cifre din Spania. Villa si compania au numai trei puncte in minus fata de Barca, si tot atatea in plus fata de Real Madrid, echipa de pe locul trei. Madrilenii au castigat 16 puncte din 21 posibile pe teren strain, fiind a treia din La Liga la acest capitol.
Pariuri Elche vs Atletico Madrid
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.50
  • Ne asteptam ca superioritatea valorica si din toate punctele de vedere a oaspetilor sa isi spuna cuvantul si pe tabela de marcaj, Atletico fiind una din cele mai bune echipe din Spania. Plus de asta madrilenii au o cota tentanta in fata unei nou-promovate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!