Pariuri Sportive – Elche vs Sevilla – 11.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Elche vs Sevilla  (11.01.2014) – ora 23:00
laligaUltimul meci de sambata, 11 Ianuarie, in Spania Primera Division va avea loc pe terenul nou-promovatei, Elche, acolo unde aceasta o va gazdui pe Sevilla, una dinte cele mai in forma echipe ale momentului. Fluierul de start va fi de la ora 23:00, ora Romaniei.
In sezonul 2000-2001 s-au mai duelat cele doua tabere, atunci Sevilla bifand o victorie, scor 1-2, dupa care a urmat o remiza, scor 1-1.
ElcheSevilla
Elche incepuse curajos campionatul si nu parea sa aiba emotii prea mari vis a vis de retrogradare. Acum insa echipa gazda are doar un punct peste linia de plutire, fiind intr-o forma catastrofala. Cu 17 puncte si un golaveraj de 16-27, Elche este a 16-a in clasament si vine dupa patru infrangeri la rand. Doar trei echipe au un atac mai slab in acest moment in La Liga. Elche a marcat doar sase goluri in noua meciuri acasa.De partea cealalta, Sevilla se afla intr-o situatie total opusa, revenind foarte serios in lupta pentru un loc de cupa europeana, si de ce nu, poate chiar locul patru. Formatia oaspete este a saptea in acest moment, cu 29 de puncte si un golaveraj de 35-29 dupa cele 18 etape scurse. Rakitic si compania au patru puncte in minus fata de ultimul loc de Champions League si doua puncte fata de locul sase ce duce in UEL.
Pariuri Elche vs Sevilla
Info pariuri sportive: X2 @ 1.36

  • Sevilla este intr-o forma de zile mari si la cum a aratat in ultima vreme are de departe prima sansa in acest meci. Plus de asta, Elche este in cadere libera, fiind fara punct castigat de patru etape, dupa cum am spus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!