Pariuri Sportive – Estoril vs Sporting – 11.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Estoril vs Sporting (09.01.2014) – ora 20:30
Estoril si vor oferi al doilea derby de clasament al acestei etape din Portuguese Liga, sambata de la ora 22:15, capul de afis fiind totusi meciul Benfica vs FC Porto de duminica. Partida face parte din cadrul etapei cu numarul 15 in campionatul portughez.
Sporting s-a impus ultima data in fata lui Estoril in 2010, scor 1-2, de atunci urmand duoa esecuri si doua remize, insa de fiecare data cu multe goluri.
EstorilSporting
Estoril este o formatie de luat in seama, dovada ca in acest sezon s-a descurcat foarte bine si este favorita la locul patru, de podium nefiind vorba. Echipa gazda a castigat sapte puncte in ultimele trei etape, fiind a patra in clasament cu 24 de puncte si un golaveraj de 23-16, unul de apreciat si de laudat. La pariuri totusi gazdele au sansa a doua, lucru oarecum firesc.Sporting Lisabona este cu totul o alta formatie fata de stagiunea precedenta, iar in acest sezon lupta pentru titlu. Formatia vizitatoare este momentan pe prima pozitie, cu 33 de puncte, la egalitate cu marile rivale, FC Porto si Benfica, insa cu un golaveraj mai bun, de +24, mai precis cu 33 de reusite si noua goluri incasate pana acum in 14 runde scurse.
Pariuri Estoril vs Sporting
Info pariuri sportive: X2@ 1.40

  • Sporting este cu adevarat o revelatie in acest sezon si ne asteptam sa scoata cel putin un punct pe terenul lui Estoril, formatie net inferioara la orice capitol in actuala stagiune.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!