Pariuri Sportive Elvetia vs Islanda – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 5 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Elvetia vs Islanda (06.09.2013) – oraΒ 21:30
Introducere
Elvetia porneste ca mare favorita in fata Islandei in meciul de vineri seara cu incepere de la ora 21:30 din cadrul Grupei E a campaniei de calificare la Cupa Mondiala 2014.
Partida tur ce a avut loc in luna Octombrie a anului treuct s-a incheiat cu victoria elvetienilor, scor 0-2 in deplasare.
Elvetia
Islanda
Elvetia a dominat clar aceasta grupa Β inca de la inceput, de altfel fiind o grupa acceptabila, in care principalele adversare au fost Norvegia sau Slovenia. Elvetienii au adunat 14 puncte dupa sase partide in care nu au cunoscut gustul infrangerii, iar ceea ce este cu adevarat remarcabil este golaverage-ul, si anume 8-1. Gazdele au o cota de 1.30 in oferta bet365 si sunt neinvinsi in patru partide disputate anul acesta, invingand-o chiar pe Brazilia intr-un amical, scor 1-0.
Islanda pe de alta parte spera in continuare la locul doi, loc ce duce la baraj. Islandezii au adunat noua puncte dupa sase etape in calificari, cu unul mai putin decat Albania, ocupanta pozitie secunde. Golaverage-ul este unul negativ, si anume 8-9. In acest an islandezii au disputat patru partide, dintre care doua de pregatire, inregistrand doua succese si doua infrangeri, aceastea din urma mereu acasa, scor 0-2 vs Rusia si 2-4 vs Slovenia.
Pariuri Elvetia vs Islanda
Pronostic pariuri sportive: Eveltia -1.0 HA @ 1.45
  • Elvetia si-a confirmat pana acum pe parcursul acestei campanii superioritatea fata de toate formatiile din grupa, iar la acelasi lucru ne asteptam si pentru meciul de vineri seara in compania Islandei. In caz ca elvetienii se vor impune la limita miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!