Pariuri Sportive Romania vs Ungaria – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 5 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Romania vs Ungaria (06.09.2013) – oraΒ 21:00
Introducere
Cel mai asteptat meci al inceputului de toamna pentru romani va avea loc vineri seara de la ora 21:00 si le va pune fata in fata pe Romania si Ungaria, echipele ce lupta pentru pozitia a doua in Grupa D. Cotele sunt de partea alor nostri, iar in meciul tur cele doua tabere au oferit o remiza cu patru goluri in Ungaria.
Romania
Ungaria
Marica si colegii sai se prezinta la acest meci din postura de favoriti, cel putin la pariuri, avand o cota de 1.80 in oferta bet365. Romania a inceput tare grupa, cu trei victorii in primele trei meciuri, dupa care au urmat doua infrangeri cu Olanda si remiza cu Ungaria in deplasare. La ora actuala Romania ocupa locul 3 in grupa cu 10 puncte si un golaverage de 10-10, la un punct in spatele maghiarilor.
Ungaria in schimb are o cota de 4.33 in momentul de fata daca aruncam o privire peste oferta celor de la bet365. Oaspetii stau ceva mai bine ca noi in clasamentul Grupei D, cu 11 puncte, dar si cu un golaverage de 13-8, avand a doua ofensiva dupa cea a Olandei. In clasamentul echipelor de pe locurile 2 ce merg la baraj Ungaria este a 6-a, primele opt urmand sa se califice pentru dubla de baraj.
Pariuri Romania vs Ungaria
Pronostic pariuri sportive: Sub 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.44
  • Desi la meciul tur am avut parte de un joc generos in reusite, de aceasta data ne asteptam la un meci mai strans, meci in care ungurii sa joace mai mult la egal. In caz ca se vor inscrie fix trei goluri miza va fi restituita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!