Pariuri Sportive Serbia vs Croatia – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 5 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Serbia vs Croatia (06.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Serbia si Croatia vor fi puse fata in fata intr-unul din ultimele meciuri de vineri in campania de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia. Cotele sunt extrem de echilibrate, iar parerile agentiilor de pariuri online sunt impartite cand vine vorba de echipa favorita.
In tur Croatia s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 la capatul unui meci fara emotii prea mari.
Serbia
Croatia
Sarbii au suferit schimbari in sensul rau al cuvantului in ultimii ani, iar acest lucru se vede in rezultate. In 2013 acestia au disputat cinci meciuri, pierzand trei dintre ele. Mai grav este faptul ca Serbia nu mai are sanse matematice de calificare la turneul final, adunand doar sapte puncte dupa tot atatea partide, cu noua mai putin decat locul 2 ce merge la baraj. Sarbii au un golaverage 9-9 in grupa A, acolo unde ocupa pozitia a treia.
Croatia pe de alta parte nu are pentru ce sa isi faca griji, fiind sigura in mare masura de locul la baraj. Oaspetii pot trage tare pe finalul calificarilor la locul 1, insa va fi destul de greu, deoarece la ora actuala se afla la trei puncte in spatele liderului grupei, Belgia. Croatii au bifat sase meciuri in acest an, reusind patru victorii, la care se adauga doua infrangeri cu 0-1 acasa in fata Scotiei si Portugaliei. Cota oferita de bet365 pentru 2 solist este de 2.70 la ora actuala.
Pariuri Serbia vs Croatia
Pronostic pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.50
  • Cota pentru over 1.5 este una foarte tentanta la acest meci pentru un astfel de pronostic. Ne asteptam la un joc cu minim doua goluri, asa cum au fost patru din ultimele cinci ale Serbiei si sapte din ultimele noua ale Croatiei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!