Pariuri Sportive Italia vs Bulgaria – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 5 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Italia vs Bulgaria (06.09.2013) – oraΒ 21:45
Introducere
Italia si Bulgaria vor oferi unul dintre cele mai interesante meciuri de vineri seara in calificarile la Cupa Mondiala din Brazilia de anul viitor. Italienii sunt fara doar si poate marii favoriti ai acestui joc, insa ceea ce face meciul mai interesant este faptul ca nici una din cele doua selectionate nu a cunoscut deocamdata gustul infrangerii in aceasta campanie.
Italia
Bulgaria
Italia porneste cu prima sansa la pariuri in mod clar, avand o cota de 1.36 in oferta celor de la bet365 la ora acuala. Balotelli si compania au disputat cinci partide in 2013, bifand trei succese, un egal si o inffrangere in amicalul cu Macedonia din deplasare, scor 2-0. In Grupa B Italia conduce in clasament cu 14 puncte dupa sase partide, avand cel mai bun golaverage din grupa, si anume 12-4. Italienii sunt ca si calificati la turneul final, avand patru puncte avans fata de locul secund
Bulgaria in schimb se prezinta la acest joc pentru a scoate un egal, acesta fiind obiectivul oaspetilor mai mult ca sigur. Vecinii nostri de la sud de Dunare au adunat zece puncte dupa sase meciuri fara infrangere in Grupa B, iar la ora actuala ocupa locul 2, loc ce duce la baraj in conditiile actuale. Golaverage-ul este unul de apreciat, si anume 11-4, cu cea mai solida aparare din grupa alaturi de Italia si Cehia, dar si a doua ofensiva dupa cea a italienilor.
Pariuri Italia vs Bulgaria
Pronostic pariuri sportive: Italia -1.0 Handicap Asiatic @ 1.60
  • Italia are sanse mari sa isi asigure in proportie de 99,99% calificarea la Cupa Mondiala printr-o victorie in acest meci, mai ales ca este marea favorita a jocului, iar bulgarii sunt intr-o scadere vizibila in ultimele luni.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!