Pariuri Sportive – Everton vs West Ham – 01.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 February, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Everton vs West Ham   (01.03.2014) – ora 17:00
eplEverton si West Ham United vor fi puse fata in fata sambata dupa amiaza de la ora 17:00 intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Gazdele au prima sansa, insa la cum au aratat cele doua echipe in ultimele runde nu se anunta un meci usor pentru formatia din Liverpool.
Meciul tur a fost castigat cu greu de catre Everton in deplasare, scor 2-3, West Ham nefiind atunci in cea mai buna perioada.
Everton West Ham
Elevii lui Martinez au o singura victorie in ultimele cinci etape de campionat, la care se adauga un egal si trei infrangeri, echipa iesind din lupta pentru locul patru, pierzand teren chiar si fata de locul cinci. Caramelele au 45 de puncte si o restanta de disputat, laudandu-se cu un golaveraj de 37-27. Barry si colegii sai se afla pe locul sapte, la cinci puncte de locul cinci si la 11 de locul patru. De partea cealalta, West Ham United este singura formatie din Premier League care se poate lauda cu patru victorii in ultimele patru etape. Ciocanarii au cunoscuta o crestere brusca de forma, iesind din zona retrogradarii si ajungand chiar in prima jumatate a clasamentului, pe locul 10. Carroll, Downing si compania au 31 de puncte si un golaveraj de 31-34.
Pariuri Everton vs West Ham
Info pariuri sportive: West Ham +1.5,+2.0 HA @ 1.43

  • West Ham este intr-o forma fabuloasa si o intalneste pe Everton aflata in cadere libera. Ne asteptam ca londonezii sa nu piarda la doua sau mai multe goluri diferenta, iar daca o vor face la fix doua goluri, numai 50% din miza va fi pierduta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,