Pariuri Sportive FC Brasov vs FC Vaslui – 21.09.2013

Bilet realizat de bonus in 21 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

FC Brasov vs FC Vaslui (21.09.2013) – ora 19:00
Introducere
Sambata de la ora 19:00 va avea loc prima partida a zilei din Romania Liga 1 si totodata una dintre cele mai echilibrate ale acestei runde cu numarul opt. FC Brasov o va gazdui pe FC Vaslui intr-un duel al echipelor ranite.
Brasovenii au avut castig de cauza in ultimele trei confruntari directe, impunandu-se de doua ori si remizand o data in deplasare.
FC Brasov
FC Vaslui
FC Brasov are un inceput foarte ezitant de campionat, dovada si faptul ca la ora actuala se afla pe pozitia a 15-a, prima sub linia de plutire. Echipa gazda a bifat un singur succes in sapte etape, adunand numai sase puncte si un golaverage pe masura, de 6-9. Cea mai buna cota pentru pariul 1 solist o gasim in oferta agentiei bet365, si anume o cota de 2.80 la ora actuala.
De cealalta parte a baricadei, FC Vaslui sta ceva mai bine la toate capitolele, insa mult sub asteptarile si pretentiile conducerii. Moldovenii au inregistrat trei succese, un egal si doua infrangeri in sase partide disputate, avand un meci in minus pana acum. Oaspetii ocupa astfel locul noua cu zece puncte trecute in cont, laudandu-se insa cu un golaverage pozitiv, de 7-4.
Pariuri FC Brasov vs FC Vaslui
Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60
  • Am ales sa mergem pe un meci cu putin egoluri astazi sub tampa. Nici una din cele doua formatii nu se poate lauda cu un atac redutabil la ora actuala, plus ca sunt sanse mari ca ambele sa inchida jocul, fara sa riste prea mult.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!