Pariuri Sportive Liverpool vs Southampton – 21.09.2013

Bilet realizat de bonus in 21 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Liverpool vs Southampton (21.09.2013) – ora 17:00
Introducere
Liverpool are un test foarte dificil de dat in aceasta dupa amiaza de la ora 17:00, chiar pe teren propriu, in fata lui Southampton, echipa care le-a pus probleme cormoranilor in ultima perioada si care nu trebuie neglijata.
In sezonul trecut fiecare echipa si-a castigat meciul de acasa, scorul general fiind insa de 3-2 pentru Southampton.
Liverpool
Southampton
Liverpool are cel mai bun debut de campionat din ultimii 19 ani, iar la ora actuala se uita in jos la toate formatiile din Premier League, ocupand fotoliul de lider prima oara dupa patru ani. Gerrard si compania au prima sansa la pariuri in acest meci, cu o cota in jur de 1.60. Liverpool a adunat zece puncte in primele patru etape si un golaverage de 5-2, insa cu siguranta nu va avea viata usoara in aceasta runda. Liverpool va avea absente importante in lot, si anume Suarez, Coutinho si Johnson, dintre jucatorii de baza.
Pe de alta parte, “sfintii” vin la acest meci dupa un inceput modest de campionat, insa multumitor pentru ei am putea spune. Southampton a adunat cinci puncte dupa patru partide si se afla in zona de mijloc a clasamentului. Mai exact echipa oaspete ocupa locul 11, cu cinci puncte si un golaverage modest din punct de vedere ofensiv, de 2-2, laudandu-se insa cu o aparare foarte solida.
Pariuri Liverpool vs Southampton
Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.60
  • Mergem pe mana gazdelor in acest joc, avand in vedere perioada buna in care se afla si cu siguranta vor dori sa ramana in fruntea clasamentului. Plus de asta Southampton nu este o formatie de temut in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!