Pariuri Sportive Ferreira vs Dnipro – 24.10.2013

Bilet realizat de bonus in 23 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ferreira vs Dnipro (24.10.2013) – ora 22:05
Introducere
Pentru Pandurii Targu Jiu acest meci din Portugalia trebuie sa fie unul de interes maxim, avand in vedere ca se intalnesc doua rivale din Grupa E a Uefa Europa League. Meciul va avea loc de la ora 22:05 si face parte din a treia etapa in faza grupelor. Cele doua tabere se intalnesc pentru prima data in istorie intr-un meci oficial.
Ferreira
Dnipro
Ferreira pare departe de forma aratata in stagiunea precedenta, ba chiar s-a prezentat cu mult sub nivelul asteptarilor, atat in campionat, cat si in Europa. Gazdele par sa fi intrat insa usor-usor pe o panta ascendenta, avand doua victorii in ultimele patru meciuri. Pacos de Ferreira este insa ultima in grupa, cu un singur punct adunat si un golaverage de 1-4 la ora actuala. La pariuri formatia gazda porneste cu sansa a doua, avand o cota in jur de 4.00.
Dnipro in schimb este fara doar si poate echipa mai in forma in acest moment si totodata echipa cu pretentii mai mari de la aceasta competitie. Ucrainienii se lupta chiar si pentru titlu am putea spune in Ucraina. In ceea ce priveste jocul din Europa League, Dnipro a bifat o victorie, chiar contra lui Pandurii, la care se adauga o infrangere suferita in fata Fiorentinei. Cu trei puncte si un golaverage de 2-2 oaspetii sunt pe locul doi in Grupa E.
Pariuri Ferreira vs Dnipro
Pronostic pariuri sportive: Dnipro (Draw no bet) @ 1.40
  • Dnipro este echipa cu pretentii mai mari la ora actuala, iar Ferreira nu se ridica la nivelul din sezonul trecut nici pe departe. Ne asteptam la un rezultat bun pentru oaspeti, cu returnare de miza in caz de egalitate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!