Pariuri Sportive Swansea vs Kuban – 24.10.2013

Bilet realizat de bonus in 23 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Swansea vs Kuban (24.10.2013) – ora 22:05
Introducere
Unul dintre cele mai interesant meciuri de joi seara in Europa League se va disputa in Tara Galilor, acolo unde Swansea City va primi vizita rusilor de la Kuban Krasnodar. La pariuri exista o favorita certa, si anume echipa gazda, desi nu va fi un meci usor pentru aceasta cu siguranta. Meciul de joi va fi primul din istorie intre cele doua echipe intr-o competitie oficiala.
Swansea
Kuban
Galezii au impresionat lumea fotbalului din Marea Britanie in ultimii ani, insa la ora actuala nu traverseaza o perioada prea buna. Putem spune totusi ca Swansea da semne de revenire, cu doua succese in precedentele trei partide in toate competitiile. Gazdele au adunat maxim de puncte pana acum in Grupa A din Europa League, si se lauda cu un golaverage de-a dreptul impresionant, fara gol primit, si anume 4-0.
Rusii in schimb se afla diametral opus in clasament si avand cifre exact opuse adversarilor de joi seara. Cei de la Kuban sunt fara victorie dupa doua etape de UEL, ba chiar fara punct castigat, si au un golaverage de 0-4. Formatia vizitatoare nu s-a descurcat prea bine nici in ultimele meciuri, avand un egal si trei infrangeri in precedentele patru partide oficiale. In aceste jocuri Kuban a incasat in total nu mai putin de opt goluri.
Pariuri Swansea vs Kuban
Pronostic pariuri sportive: Victorie Swansea @ 1.50
  • La cum stau lucrurile in acest moment este greu de crezut ca formatia oaspete va reusi ceva notabil in aceasta deplasare, mai ales ca Swansea pare superioara din majoritatea punctelor de vedere. Ne asteptam la un succes din partea galezilor joi seara de la ora 22:05.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!