Pariuri Sportive – Fiorentina vs Juventus – 20.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Fiorentina vs Juventus (20.03.2014) – ora 20:00
uelAtractia serii in Europa League poate fi considerata partida dintre Fiorentina si Juventus, desi mai sunt cateva partida extrem de interesant si incinse. Meciul dintre cele doua tabere din Serie A va avea loc joi de la ora 20:00, Juve fiind usor favorita.
Cele doua tabere se dueleaza a patra oara in acest sezon. In turul din Serie A am vazut o victorie cu 4-2 a Fiorentinei, ca mai apoi in retur Juve sa se impuna cu 1-0, iar in mansa tur a optimilor UEL am avut parte de un egal, scor 1-1.
FiorentinaJuventus
Fiorentina nu mai are aceeasi forta ca in prima parte a stagiunii, cand lupta pentru podium in Italia. Trupa gazda a bifat o victorie, doua egaluri si doua meciuri pierdute in ultimele trei saptamani. Plus de asta formatia din Florenza vine dupa patru meciuri acasa in care a inregistrat o singura victorie, 3-1 in urma cu patru zile in fata lui Chievo.Neinvinsa de doua luni in deplasare, Juventus are prima sansa la calificarea in sferturi, desi rezultatul de 1-1 din tur nu o avantajeaza prea mult. Pirlo si compania vin dupa cinci meciuri in care au bifat patru victorii si un egal, primind un singur gol, chiar de la Fiorentina, in turul UEL. De precizat faptul ca Juventus a castigat la zero ultimele trei deplasari.
Pariuri Fiorentina vs Juventus
Info pariuri sportive: Juventus (Draw no bet) @ 1.44

  • In concluzie, Juventus este superioara la majoritatea capitolelor, iar noi am mizat pe victoria torinezilor, cu returnarea pariului in caz de egalitate, cota fiind una acceptabila in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,