Pronostic – Botev Plovdiv vs Levski Sofia – 19 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 19 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Botev Plovdiv – Levski Sofia
pronostic botev plovdiv levski sofia cupa bulgarieiBotev Plovdiv este in momentul de fata una dintre cele mai potente financiar echipe din Bulgaria. Acesta este si principalul motiv pentru care o serie intreaga de jucatori care activau in Liga 1 au preferat sa faca pasul catre campionatul bulgar, pentru a jucat la Botev Plovdiv.

Dat fiind faptul ca, la mijlocul acestei saptamani, nu sunt prea multe jocuri de calitate in competitii fotbalistice puternice, exceptand cele doua optimi de finala despre care am vorbit mai jos, ne mutam atentia spre Cupa Bulgariei, mai exact returul sferturilor de finala.

In tur, Botev Plovdiv a pierdut cu scorul de 3-1 in fata lui Levski Sofia, la capatul unui joc in care gazdele au prestat mai bine si, spunem noi, s-au impus pe merit. Si in campionat situatia a stat la fel, in conditiile in care Levski a obtinut la retur o noua victorie in compania echipei din Plovdiv, scor 1-0, in conditiile in care Botev castigase in luna iulie cu scorul de 2-1 pe teren propriu.

Cu alte cuvinte, o disputa interesanta intre doua grupari puternice ale campionatului bulgar. Daca despre Levski stim o sumedenie de lucruri, pe baza performantelor realizate in anii anteriori, cat si in intreaga ei istorie, Botev Plovdiv poate fi privit in momentul de fata, daca ar fi sa tragem o paralela intre Romania si Bulgaria, precum CFR Cluj, cand  a venit tare din spate, Liga a 3-a mai exact, si a castigat titlul in Liga 1.

Casa de pariuri online Bet365 o data favorita la victorie pe Botev Plovdiv, cu o cota in vizibila scadere (de la 2.10 la 1.75). Jucatorii formatiei oaspete sunt constienti ca un gol inscris in deplasare va conta enorm, fapt pentru care se vor mentine in ofensiva cat vor putea in ideea de a inscrie. Sanse mari de a-i vedea in teren pe Alexandru Curtean, Ferebory Dore, Younes Hamza, Srgian Luchin, toti folositi titulari in tur, in timp ce fostul jucator al Petrolului, Alexandru Benga, a intrat in postura de rezerva.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO