Pariuri Sportive – Fiorentina vs Palermo – 12.05.2013

Bilet realizat de bonus in 11 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Fiorentina vs PalermoFiorentina e mare favorita in meciul de duminica in fata lui Palermo la toate agentiile de pariuri online. Spre exemplu, formatia Viola are o cota de doar 1.36 in oferta bet365 pentru a-si trece in cont toate cele 3 puncte puse la bataie. Partida va avea loc la ora 13:30 si va deschide ziua de fotbal in Serie A.

Gazdele sunt intr-o forma foarte buna inainte de acest joc, avand 4 victorii si 1 singura infrangere in ultimele 5 etape. Fiorentina a ajuns sa ocupe locul 4 cu 64 de puncte si un golaverage de 66 la 43, fiind una dintre cele mai ofensive echipe din Serie A cu 36 de etape scurse. Cu 2 etape inainte de final, Fiorentina se afla la 4 puncte de locul 3 si tot la 4 puncte peste pozitia a 5-a.
Cand vorbim strict de meciurile jucate acasa, Fiorentina este a 3-a in Italia, cu 40 de puncte castigate dintr-un posibil de 54 de puncte.

De cealalta parte a baricadei, Palermo are mari probleme in acest moment, fiind prima sub linia de plutire cu 32 de puncte si un golaverage de 33:50. Probleme sunt cu atat mai grave cu cat sicilienii se afla la 4 puncte sub prima pozitie neretrogradabila, existand sanse foarte mari ca Palermo sa evolueze sezonul viitor in Serie B.
Situatia oaspeti pe teren strain este cu adevarat una de compatimit, acestia avand doar 1 singura victorie dupa 18 deplasari pana acum.

Cele doua echipe s-au intalnit de 2 ori in 2012, fara succes pentru Palermo. O data au incheiat fara gol, iar un alt meci a fost castigat de Fiorentina cu scorul de 0-3 in turul acestui campionat.

Pronostic pariuri sportive: Fiorentina -1.0 Handicap Asiatic @ 1.63
Fiorentina este fara doar si poate echipa mai buna in acest duel cu Palermo. O victorie le-ar asigura gazdelor locul 4 matematic, iar acestia cu siguranta urmarest asta. Ne asteptam la o victorie a echipei gazda, cu returnare de miza in caz ca victoria va fi la exact 1 gol diferenta.