Pariuri Sportive – M. United vs Swansea – 12.05.2013

Bilet realizat de bonus in 11 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester United vs SwanseaProbabil cel mai dezechilibrat meci al etapei 37 din Premier League va avea loc pe Teatrul Viselor, acolo unde noua campioana a Angliei, Manchester United, va primi vizita uneia dintre revelatiile sezonului, Swansea City. Dezechilibrul exista cel putin la nivel de cote, avand in vedere ca United e cotata cu 1.30 la bet365.com.

Baietii lui Sir Alex Ferguson vor sa incheie sezonul in stil mare, tinand cont ca managerul scotian si-a anuntat retragerea la finalul sezonului, dupa ce a cucerit 38 de trofee pe banca gazdelor. Cu 85 de puncte si un golaverage de 62 la 31, Giggs si compania au 10 puncte peste urmatoarea clasata, castigand campionatul la pas.
Totusi intr-un clasament al meciurilor de pe teren propriu, United ocupa locul 2, in spatele rivalei Manchester City doar din prisma golaverage-ului.

Swansea City pe de alta vine dupa 5 etape modeste in care a bifat 1 singura victorie, 3 remize si 1 infrangere, insa se lauda ca fiind castigatoarea Cupei Ligii. Michu si ai lui ocupa locul 9 cu 46 de puncte si un golaverage de 46 la 46, fiind cel putin in tur o echipa de speriat pentru marile forte din Premier League.
Intr-un clasament al meciurilor de pe teren strain, galezii se afla pe locul 8, cu 20 de puncte in urma a 18 deplasari.

In ultimele 2 sezoane cele doua tabere s-au duelat in 3 randuri. United si-a trecut in cont 2 victorii, in timp ce in turul acestui campionat au remizat, scor 1-1.

Pronostic pariuri sportive: Swansea +2.5 Handicap Asiatic la o cota de 1.45
United cu siguranta nu mai are aceeasi motivatie dupa ce a pus mana pe titlul de campioana, in timp ce Swansea s-a aratat periculoasa in multe situatii de-a lungul campionatului, fiind o echipa foarte frumoasa. Ne asteptam ca echipa galeza sa nu piarda meciul la mai mult de 2 goluri diferenta pe Old Trafford.