Pariuri Sportive – FK Baku vs Steaua Buc. – 22.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

FK Baku vs Steaua Bucuresti  (22.01.2014) – ora 19:00
Steaua Bucuresti va disputa cel de-al 5-lea amical din perioada de pregatire din Spania, adversara de miercuri seara fiind FK Baku din Azerbaijan. Partida va incepe de la ora 19:00, ora Romaniei.
Cele doua formatii se intalnesc pentru prima data in istoria recenta a fotbalului, iar stelistii au nevoie de victorie pentru moral, cel putin.
FK Baku Steaua Bucuresti
FK Baku a incheiat anul 2013 cu o infrangere, scor 2-0 pe terenul lui Gabala in competitia interna, punand capat astfel unei serii de victorii. In 2014 formatia din Azerbaijan a disputat o singura partida, incheiata fara gol in fata mult mai bine cotatei, Dnipro, fost adversara a Pandurilor din Europa League. Cu siguranta nu va fi un meci usor pentru Steaua. Desi s-a prezentat mult sub asteptari pana acum in aceasta iarna, Steaua Bucuresti poate fi considerata totusi superioara unei echipe din Azerbaijan, FK Baku in cazul de fata. Ros-albastrii au disputat patru amicale in perioada de pregatire, fara succes. Mai precis, au pierdut in fata lui Nurnberg, scor 1-5, si in fata lui FC Luzern, scor 0-1, remizand fara gol cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin.
Pariuri FK Baku vs Steaua Bucuresti
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Momentan nu a fost afisata cota pentru victoria Stelei, insa ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua echipe sa-si spuna cuvantul, in ciuda formei slabe aratata de stelisti in perioada de pregatire.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , , ,