Pariuri Sportive – Monticello vs Bordeaux – 22.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Monticello vs Bordeaux  (22.01.2014) – ora 19:00
Cupa Frantei continua sa ofere meciuri extrem de dezechilibrate la prima vedere in aceasta runda a 16-imilor de finala, iar unul dintre aceste dueluri va avea loc miercuri de la ora 19:00 intre Monticello, echipa din ligile inferioare in Franta, si Bordeaux, formatie cu pretentii din Ligue 1.
Acesta este primul meci direct in istoria recenta a fotbalului intre cele doua tabere.
MonticelloBordeaux
Despre Monticello nu avem prea multe date, avand in vedere faptul ca evolueaza la un nivel ce nu atrage prea multa atentie. Putem spune ca in rundele precedente ale competitiei, gazdele au eliminat trei echipe, si anume St. Etienne Metare, scor 0-4 in deplasare, Villfranche dupa loviturile de la 11 metri, si La Cayolle, scor 0-2 tot pe teren strain.Bordeaux in schimb are pretentii la un loc de Europa in Ligue 1, iar inainte de sfarsitul turului de campionat dadea semne ca poate lupta cu sanse reale pentru asa ceva. Echipa este in scadere de forma, pierzand ultimele trei jocuri, mai precis doua in campionat si unul in Cupa Ligii Frantei. Un astfel de joc nu ar trebui sa ridice nici un fel de problema pentru o formatie ca Bordeaux.
Pariuri Monticello vs Bordeaux
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.62

  • Ne-a atras atentia cota pentru 2 pauza / 2 final la acest meci. Bordeaux nu se poate incurca cu o formatie din ligile inferioare ale Frantei, Monticello avand sanse minime intr-un astfel de duel.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,