Pariuri Sportive – FK Rostov vs Dinamo Moscova – 02.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

FK Rostov vs Dinamo Moscova (02.05.2014) – ora 18:00
FK Rostov va da piept vinei de la ora 18:00 cu Dinamo Moscova, fost echipa pregatita de Dan Petrescu. Partida face parte din cadrul etapei cu numarul 28, iar oaspetii sunt usor favoriti la toate agentiile, partida anuntandu-se una destul de stransa totusi.
Jocul tur din capitala s-a incheiat nedecis, scor 1-1, iar Dinamo Moscova a pierdut ultima deplasare pe acest teren, 0-1 in 2012.
FK Rostov Dinamo Moscova
FK Rostov este o formatie fara obiectiv pe acest final de sezon, fiind la mijlocul clasamentului, pe locul opt, cu 36 de puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 34-34. Echipa nu e intr-o forma prea buna, avand un singur punct castigat in ultimele trei etape. Cele zece puncte peste zona rosie din clasament asigura linistea echipei, chiar si din punct de vedere matematic la aceasta ora. Dinamo Moscova pe de alta parte lupta sa-si asigura un loc de Europa League. Nici moscovitii nu sunt intr-o forma prea buna, avand o victorie si trei esecuri in ultimele patru etape. Aflata pe locul patru cu 46 de puncte si un golaveraj pozitiv de 46-32, Dinamo Moscova este la trei lungimi peste locul sase, primul sub pozitiile ce duc in Europa League.
Pariuri FK Rostov vs Dinamo Moscova 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Atat Dinamo Kiev, dar mai ales FK Rostov, nu excleaza la nivel ofensiv. Ambele stau acceptabil in defensiva, iar datorita acestor lucruri ne asteptam la un meci destul de strans, fara prea multe reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,