Pariuri Sportive – Sahtior vs Mariupol – 02.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sahtior vs Mariupol (02.05.2014) – ora 19:30
Mircea Lucescu si elevii sai de la Sahtior Donetsk vor da piept vineri seara de la ora 19:30 cu Mariupol, intr-un meci de campionat inaintea caruia campionii din Donetsk pornesc ca mari favoriti la pariuri si nu numai.
Sahtior a castigat toate meciurile directe de acasa cu Mariupol din ultimii 15 ani, iar in turul acestui campionat s-a impus cu 3-1 in deplasare.
Sahtior Mariupol
Campioana en-titre din Ucraina nu a mai avut un sezon la fel de lejer ca precedentul, iar acum inca are emotii vis a vis de titlu. Sahtior este lider in Ucraina cu 56 de puncte dupa 25 de partide bifate, fiind la trei lungimi peste Dnipro, principala contracandidata. Si golaverajul echipei este unul de laudat, 54-21, iar forma este pe o panta ascendenta, cu punctaj maxim in ultimele trei etape. Mariupol pe de alta parte este o formatie de mijlocul clasamentului si nici nu incape discutie de retrogradare. Echipa oaspete este la 21 puncte peste locul 15, fiind a noua in clasament cu un total de 31 de puncte si un golaveraj modest de 23-28. Totusi formatia vizitatoare este in crestere de forma, Mariupol avand zece puncte obtinute in ultimele cinci etape.
Pariuri Sahtior vs Mariupol 
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.40

  • Momentan nu sunt multe pariuri in oferta acestui meci, insa ne-am indreptat atentia catre un over 2.5, bazandu-ne pe forta ofensiva a gazdelor in special, mai ales cand vine vorba de meciurile jucate acasa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,