Pariuri Sportive – Frankfurt vs Bayern – 06.04.2013

Bilet realizat de bonus in 4 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Frankfurt vs BayernLiderul la zi al campionatului din Germania, si anume Bayern Munchen, se va deplasa sambata dupa amiza pe terenul lui Frankfurt pentru etapa a 28-a din Bundesliga. Partida va avea loc la ora 16:30, iar casele de pariuri ii dau pe oaspeti drept mari favoriti sa castige toate cele 3 puncte. De altfel Bayern Munchen are nevoie de doar 1 singur punct pentru a deveni matematic noua campioana a Germaniei.

Frankfurt da semne de revenire dupa ce in etapa trecuta a pus capat unei serii destul de lungi fara victorie in campionat. Revelatia acestui sezon ocupa un onorabil loc 5 dupa 27 de etape scurse, etape in care a strans 42 de puncte si un golaverage de 42:39. Pentru sezonul urmator gazdele ar trebui sa intareasca putin defensiva si vor putea ataca din nou locurile de cupa europeana.
In ceea ce inseamna meciurile jucate acasa, Frankfurt a bifat 7 victorii in 13 jocuri, fiind pe locul 7 la capitolul acesta in prima liga germana.

Bayern Munchen este cea mai in forma echipa din Germania la momentul actual, si una dintre cele mai in forma din Europa. Bavarezii vin dupa succesul din Champions League, scor 2-0 cu Juventus, iar in campionat au 5 victorii in ultimele 5 etape. Cu 72 de puncte si un fabulos golaverage de 78:13, Bayern se lauda cu 20 de puncte avans fata de locul 2 ocupat de Dortmund.
De asemenea echipa vizitatoare este singura neinvinsa pe teren strain, acolo unde a bifat 12 victorii si 1 egal in 13 deplasari.

Ultimele 5 intalniri directe se intind pe perioada ultimilor 3 ani si jumatate. Bayern a inregistrat 3 succese, Frankfurt unul signur, iar un alt meci s-a terminat la egalitate in Aprilie 2011.

Pronostic: Victorie Bayern la o cota de 1.62
Mergem pe mana liderului in acest joc, mai ales ca acestia vor grabi incoronarea pentru a se putea axa 100% pe Champions League mai departe. Bavarezii au un lot net superior din orice punct de vedere si ne asteptam ca aceasta superioritatea sa fie confirmata si pe tabela sambata dupa amiaza.