Pariuri Sportive – Rennes vs PSG – 06.04.2013

Bilet realizat de bonus in 4 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rennes vs PSGLiderul detasat al clasamentului din Franta Ligue 1, mai exact PSG, se va deplasa sambata pe terenul lui Rennes, una dintre cele mai iesite din forma echipe ale momentului in campionat. Partida va avea loc de la ora 18:00, iar cotele oferite de agentiile online de pariuri sunt foarte echilibrate, cu un mic avantaj de partea oaspetilor.

Gazdele sunt in cadere libera de etape bune, acestia nereusind practic sa puna capat unei serii de multe meciuri fara victorie in Ligue 1.

Rennes a avut o prima parte de campionat perfecta, fiind una din echipele ce lupta pentru primele 4 pozitii. Acum echipa gazda a picat pe locul 10 cu 42 de puncte si un golaverage de 41:41, fiind la 8 puncte in spatele ultimului loc ce asigura prezenta in Europa League.
Pe teren propriu Rennes are un singur succes in ultimele 5 meciuri, fiind doar a 12-a la acest capitol in Ligue 1, cu 22 de puncte din 45 posibile.

PSG de partea cealalta a baricadei vine dupa 3 etape in care a obtinut 7 puncte, detasandu-se astfel in varful clasamentului. Ibrahimovic si compania ocupa fotoliul de lideri cu 61 de puncte si un golaverage impresionant de 54:20, avand cel mai bun atac si cea mai solida aparare din campionat.
Cand vine vorba de deplasari PSG este a doua in Franta, cu 25 de puncte castigate pe teren strain din 42 posibile.

De 3 ori s-au duelat cele doua tabere in ultimii 2 ani, impartindu-si punctele in mod egal. Fiecare s-a impus cate o data, iar un alt meci s-a terminat la egalitate.

Pronostic: PSG (draw no bet) la o cota de 1.53
Argumentare: Forma slaba a gazdelor, dar si perioada buna pe care o traverseaza oaspetii, ne fac sa credem ca sambata vom avea un meci inclinat catre poarta lui Rennes. Mergem pe mana parizienilor, cu returnare de miza in caz de egalitate.