Pariuri Sportive – Frankfurt vs Leverkusen – 03.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Frankfurt vs Leverkusen (03.05.2014) – ora 16:30
bundesligaFrankfurt si Bayer Leverkusen vor fi adversare sambata dupa amiaza de la ora 16:30, atunci cand se vor disputa toate partidele etapei 33 din Bundesliga. Pentru oaspeti acesta este poate unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, victoria fiind obligatorie.
Leverkusen a fost depasita in turul din Decembrie, scor 0-1 chiar pe teren propriu si a pierdut si ultima deplasare aici, scor 2-1.
Frankfurt Leverkusen
Frankfurt vine dupa trei etape slabe, cu un singur punct castigat. Echipa gazda este pe locul 11, cu 36 de puncte si un golaevraj de 39-53, neavand sanse reale de a mai urca in clasament. Plus de asta Frankfurt este salvata de la retrgoradare, avand noua puncte peste zona rosie, astfel ca echipa nu mai are pentru ce lupta, fiind lipsita de obiectiv si de motivatie probabil. Situatia lui Leverkusen este total diferita. Echipa oaspete este pe locul patru in acest moment, cu 55 de puncte si un golaveraj de 56-40, avand sanse matematice chiar la locul trei ce duce direct in grupele UCL. Mai important este insa ca oaspetii sa castige lupta cu Wolfsburg pentru locul patru, verzii avand doar un punct in minus cu doua etape inainte de final.
Pariuri Frankfurt vs Leverkusen 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Desi nu e in cea mai buna perioada, am mizat pe Leverkusen in acest meci, obligata sa castige pentru a depinde in continuare numai de ea in vederea obtinerii locului patru ce duce in UCL. Frankfurt nu are motivatie, fiind fara obiectiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,