Pariuri Sportive – West Ham vs Tottenham – 03.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

West Ham vs Tottenham (03.05.2014) – ora 14:45
eplSambata dupa amiaza de la ora 14:45 va fi deschisa etapa cu numarul 37 din Anglia Premier League, atunci cand vom avea parte de un duel 100% londonez, intre West Ham United si Tottenham.
Ciocanarii au castigat ambele dueluri directe din acest sezon, 3-0 in turul din campionat si 2-1 in Cupa Ligii Angliei.
West Ham Tottenham
Andy Carroll si compania sunt intr-o scadere evidenta de forma, asta dupa ce n-au obtinut nici macar un punct in ultimele patru etape. Astfel, ciocanarii s-au apropiat la cinci puncte de zona retrogradarii cu doua etape inainte de final, neavand insa emotii prea mari in aceasta privinta. Mai precis, West Ham este a 14-a in clasament, cu 37 de puncte si un golaveraj de 38-49. De partea cealalta Tottenham a avut un sezon mult sub asteptari, nereusind sa-si atinga obiectivul de a prinde un loc in Top 4. Chiriches si colegii sai sunt pe sase in acest moment, cu sperante chiar la locul cinci. Cele 66 de puncte si golaverajul de 52-49 le asigura oaspetilor o oarecare liniste privind lupta cu United, aflata la sase puncte in spate, dar si cu o restanta de disputat.
Pariuri West Ham vs Tottenham 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.83

  • Tottenham are de luat niste revanse dupa ultimele rezultate cu rivala locala, plus ca o victorie este necesara pentru a mai face un pas inainte in lupta pentru locul sase, Man United venind tare din spate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,