Pariuri Sportive – Frankfurt vs Sahtior – 16.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Frankfurt vs Sahtior Donetsk  (15.01.2014) – ora 15:00
Unul dintre cele mai interesante si mai atractiva amicale ale zilei de joi va avea loc de la ora 15:00, atunci cand Frankfurt si Sahtior Donetsk vor fi puse fata in fata, la pariuri cotele fiind in unele cazuri chiar egale, balanta aflandu-se intr-un echilibru foarte mare.
Interesante este faptul ca acesta este primul joc direct din istorie intre cele doua protagoniste, fie ca vorbim de meciuri amicale sau oficiale.
FrankfurtSahtior Donetsk
Frankfurt a disputat deja un meci amical in aceasta iarna, pe 11 Ianuarie mai precis. Formatia din Bundesliga a pierdut contra lui Schalke, scor 2-3, insa atacul a dovedit ca se afla intr-o forma buna, lucru pe care nu-l putem spune si despre defensiva. Nemtii au o cota de 2.50 in momentul de fata pentru victorie in oferta bet365, aceasta fiind la momentul actual cea mai buna de pe piata.Tot 2.50 este si cota pentru victoria ucrainienilor in oferta bet365, dovada ca se anunta un meci strans si echilibrat. Elevii lui Mircea Lucescu au un dezavantaj, si anume lipsa meciurilor in picioare. Formatia din Ucraina a bifat ultima partida pe 10 Decembrie, la acea infrangere de pe Old Trafford, scor 1-0 cu Man United, infrangere care a trimis-o pe Sahtior in 16-imile de finala ale Europa League.
Pariuri Frankfurt vs Sahtior Donetsk
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Ne asteptam la un super amical intre Frankfurt si Sahtior, ambele tabere stand bine in atac in ultima vreme, astfel ca avem incredere in faptul ca sunt sanse mari sa vedem goluri de ambele parti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!