Pariuri Sportive – Levante vs Vallecano – 15.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Levante vs Vallecano  (15.01.2014) – ora 22:30
copa del reyIn aceasta seara de la ora 22:30, ultimul meci de pe lista celor din Cupa Regelui Spaniei pentru ziua de miercuri le va pune fata in fata pe Levante si Vallecano, doua echipe din partea a doua a clasamentului in La Liga.
Cele doua formatii se dueleaza pentru a doua oara intr-o saptamana, asta dupa ce pe 9 Ianuarie au oferit o remiza alba la meciul tur.
LevanteVallecano
Levante are sansa a doua pentru a obtine calificarea, cel putin la pariuri, in oferta tuturor agentiilor. Gazdele vin dupa o victorie cu 1-0 pe teren propriu in campionat, adversara fiind dezamagirea sezonului, Malaga. Levante a reusit sa inscrie o singura data in precedentele trei partide, lucru care confirma forma slaba din punct de vedere ofensiv pe care o traverseaza gazdele.Vallecano nu se poate mandri cu lucruri mai bune, fiind intr-o situatie identica. Oaspetii vin dupa succesul important obtinut in campionat, scor 0-1 pe terenu lui Getafe, o formatie mai bine cotata. Anul 2014 a inceput slab pentru Rayo, cu o infrangere pe teren propriu, scor 2-5 in fata lui Villarreal. Totusi nu trebuie trecut cu vederea faptul ca Vallecano a pierdut o singura deplasare din ultimele sase.
Pariuri Levante vs Vallecano
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Atat Levante, cat si Vallecano, se afla intr-o forma slaba, mai ales la nivel ofensiv. Ne asteptam sa vedem un meci cu putine goluri, la fel ca si in duelul de acum sase zile, cand am avut parte de o remiza alba.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!