Pariuri Sportive – Franta U21 vs Brazilia U21 – 01.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Franta U21 vs Brazilia U21 (01.06.2014) – ora 19:30
Finala turneului de la Toulon va avea loc in aceasta seara intre selectionatele de tineret ale Frantei si Braziliei, fluierul de start urmand sa se dea la ora 19:30, ora Romaniei.
Trebuie precizat ca cele doua tabere sunt singurele din cadrul acestei editii care nu au simtit gustul infrangerii in faza grupelor.
Franta U21 Brazilia U21
Francezii au obtinut calificarea in ultimul meci din grupe, cand s-au impus cu 2-1 in fata Portugaliei, bifand in total trei succese si un egal in cele patru partide din grupe. Ofensiva s-a ridicat la un nivel bun, cu o medie de fix doua goluri pe meci pana acum, in timp ce apararea a primit in total doar doua goluri, fiind de asemenea la un nivel de apreciat. Una peste alta echipa Frantei este echilibrata si in mod sigur nu va ceda usor. De partea cealalta, Brazilia U21 este usor favorita sa castige aceasta finala, cu o cota in jur de 2.30. De altfel sud-americanii erau in pole-position si inainte de startul turneului. Brazilia este singura care a castigat toate meciurile din faza grupelor, marcand in medie chiar peste trei goluri pe meci si laudandu-se cu o defensiva la fel de buna ca a Frantei, cu doar doua goluri primite in total.
Pariuri Franta U21 vs Brazilia U21
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • Se intalnesc cele mai puternice echipe de la acest turneu. Brazilia U21 are victorii pe linie, iar noi ne asteptam sa nu piarda aceasta finala in timpul regulamentar de joc (80 de minute).
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,