Pariuri Sportive – Suedia vs Belgia – 01.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Suedia vs Belgia (01.06.2014) – ora 21:30
Suedia si Belgia se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:30 intr-un meci de pregatire inaintea Cupei Mondiale, cu precizarea ca doar belgienii se pregatesc de turneul din Brazilia.
Din 2000 pana in prezent cele duoa nu s-au mai intalnit nici o data, ultimul meci direct avand loc la Euro 2000, scor 2-1 pentru Belgia in faza grupelor.
Suedia Belgia
Suedezii au avut o campanie de calificare la Cupa Mondiala memorabila, in care au prins barajul, acolo unde nu au reusit sa treaca de Portugalia. Suedia a disputat patru partide de atunci, toate in 2014, reusind in prima faza doua victorii, dupa care au venid doua esecuri, toate aceste patru jocuri avand loc in deplasare. Ingrijorator este faptul ca Suedia a pierdut ultimele doua jocuri acasa incasand opt goluri in total, 3-5 cu Germania si 2-3 cu Portugalia. Multi spun despre Belgia ca va fi surpriza Cupei Mondiale in aceasta vara, instalandu-se oarecum o mica presiune pe Hazard si ai lui. Ce-i drept asteptarile nu pot fi mici cand echipa sunt jucatori de top precum Lukaku, Kompany, Hazard, Witsel, Fellaini, Mirallas si multi altii, jucatori ce evolueaza la marile cluburi ale lumii. Belgia a castigat clar ultimele patru deplasari, trei oficiale si un amical.
Pariuri Suedia vs Belgia
Info pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.38

  • Aceasta partida pune fata in fata doua formatii al caror punct forte il reprezinta atacul, iar noi avem asteptari sa vedem cel putin doua reusite, cota fiind una acceptabila in conditiile date.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,