Pariuri Sportive – Honduras vs Israel – 02.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Honduras vs Israel (02.06.2014) – ora 04:00
In dimineata de duminica spre luni, Honduras si Israel vor fi puse fata in fata pe teren neutru intr-un meci de pregatire. Partida va avea lovitura de start de la ora 04:00, ora Romaniei, iar pariuri balanta este foarte echilibrata.
Anul trecut, fix cu un an in urma, cele doua tabere s-au intalnit intr-un alt meci amical, Israel impunandu-se atunci cu scorul de 2-0.
Honduras Israel
Honduras este vazuta usor ca favorita la agentiile de pariuri online, cea mai buna cota de pe piata fiind oferita de bet365, si anume 2.38 in acest moment. Echipa sud-americana a disputat doua partide in acest an. Mai precis Honduras a inceput anul cu o victorie, 2-1 acasa in fata celor din Venezuela in luna Martie, iar in urma cu trei zile a pierdut in fata Turciei, scor 0-2 al doilea amical al anului. Israel pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura de outisder oarecum, in ciuda faptului ca in urma cu un an si-a aratat superioritatea fata de selectionata din Honduras. Israelienii au bifat doua jocuri in 2014, fara victorie insa, pierzand in prima faza cu 1-3 contra Slovaciei acasa, iar apoi cu 0-3 in fata Mexicului, defensiva fiind la pamant pana acum de la inceputul anului.
Pariuri Honduras vs Israel
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • Fiind un meci amical e posibil orice. Totusi ne bazam pe faptul ca nici una din cele doua formatii nu exceleaza cand vine vorba de jocul ofensiv, astfel ca ne asteptam la maxim doua reusite, la fel ca si in amicalul de anul trecut.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,