Pariuri Sportive Franta vs Ucraina – 19.11.2013

Bilet realizat de bonus in 18 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Franta vs Ucraina (19.11.2013) – ora 22:00
Introducere
Franta si Ucraina se vor intalni in mansa retur a barajului catre Cupa Mondiala de vara viitoare din Brazilia. Ucrainienii pornesc ca mari favoriti sa obtina calificarea, asta dupa ce in partida tur s-au impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu, luand un avans considerabil, dar si mai important, nu au incasat gol.
In ultimii doi ani si jumatate cele doua formatii s-au duelat de trei ori. Franta a bifat doua victorii, pe cand Ucraina una singura, insa foarte importanta.
Franta
Ucraina
Franta nu mai este aceeasi forta ca acum ceva ani buni, iar la ora actuala da senzatia ca poate fi depasita de echipe net inferioare si mult mai slab cotate. Acest lucru s-a intamplat in turul cu Ucraina, o formatie ceva mai slab cotata, insa care a tratat perfect intalnirea. Fara Benzema pe teren din primul minut, atacul Frantei a avut de suferit, lucru confirmat si pe tabela. Ramane de vazut cum se vor descurca jucatorii gazda pe teren propriu, acolo unde au marcat de noua ori in ultimele doua partide.
Ucraina in schimb nu va avea motive sa iasa prea mult la joc sau sa forteze inscrierea de goluri, avand in vedere ca dispune de un avantaj destul de linistitor. Timpul va trece in favoarea lor, iar tactica oaspetilor este previzibila. Ucrainienii au inceput slab campania de calificare la CM 2014, insa si-au revenit pe parcurs, iar la ora actuala sunt neinvinsi in precedentele 13 partide, avand 11 victorii si doua rezultate de egalitate.
Pariuri Franta vs Ucraina
Pronostic pariuri sportive: Ucraina +1.5,+2.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Ne asteptam la un meci strans, fara prea multe goluri, un meci in care Ucraina sa nu fie depasita clar de Franta. Am mers pe un joc in care ucrainienii nu vor pierde la doua sau mai multe goluri diferenta, iar daca vor fi invinsi la fix doua goluri, atunci doar jumatate din miza va fi pierduta, cealalta urmand sa fie returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!