Pariuri Sportive Suedia vs Portugalia – 19.11.2013

Bilet realizat de bonus in 18 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Suedia vs Portugalia (19.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Cel putin la nivel de cote, returul dintre Suedia si Portugalia se anunta poate cel mai echlibrat meci de marti seara intre echipele nationale. Cu siguranta este cel mai echilibrat de la baraj. Partida va avea loc de la ora 21:45, iar suedezii vor avea o misiune destul de grea, avand in vedere rezultatul inregistrat in tur, si anume 1-0 pentru lusitani pe teren propriu dupa reusita lui Cristiano Ronaldo din ultimele zece minute de joc.
Suedia
Portugalia
Ibrahimovic si ai lui vin dupa doua infrangeri consecutive, 3-5 acasa cu Germania in ultimul meci din grupa de calificare, si acel 1-0 in Portugalia de vineri seara. Suedezii au o ofensiva de temut, insa care nu si-a aratat coltii la meciul de la Lisabona. Acum gazdele au nevoie de o victorie la minim doua goluri diferenta pentru a merge la Cupa Mondiala, sau de cel putin un 1-0 sa duca partida in prelungiri.
Portugalia in schimb se afla intr-o situatie ceva mai linistitoare, insa nu de putine ori lusitanii au aratat slabiciuni, realizand surprize neplacute. Ronaldo si compania nu isi permit sa rateze aceasta calificare, mai ales ca au un avans de un gol dupa partida de acasa, reusind chiar sa incheie meciul fara sa incaseze gol pe propria arena. La pariuri cotele sunt extrem de echilibrate, iar spre exemplu, bet365 ofera o cota de 2.70 pentru victoria suedezilor si 2.65 pentru cea a oaspetilor. Egalul este cotat cu 3.25.
Pariuri Suedia vs Portugalia
Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83
  • Avand in vedere ca se intalnesc doua selectionate construite in mare masura sa atace, ne asteptam sa vedem goluri de ambele parti, contrar lucrurilor intamplate la meciul tur cand acest lucru nu s-a intamplat, desi erau de asemenea unul din pariurile principale de luat in seama.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!