Pariuri Sportive Freiburg vs Bayern Mun. – 27.08.2013

Bilet realizat de bonus in 26 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Freiburg vs Bayern Munchen (27.08.2013) – oraΒ 19:30
Introducere
Bayern Munchen porneste ca mare favorita in deplasarea cu Freiburg de marti seara incepand cu oar 19:30. Partida face parte din cadrul etapei a patra, insa a fost reprogramata datorita faptului ca duminica Bayern va disputa Super Cupa Europei in fata celor de la Chelsea.
Bavarezii s-au impus in patru din ultimele cinci intalniri directe cu Freiburg, scorul general dupa aceste jocuri directe fiind de 12-1 pentru Bayern.
Freiburg
Bayern Munchen
Freiburg are o cota de 11.00 pentru victorie in oferta agentiei bet365, iar echipa gazda a inceput foarte ezitant noul sezon de Bundesliga.
Mai precis Freiburg a inregistrat un egal si doua infrangeri dupa trei etape scurse, primind in total opt goluri de la echipe ca Leverkusen (infrangere cu 3-1), Mainz (infrangere cu 1-2) si Hoffenheim (egal 3-3). Trebuie precizat faptul ca Freiburg nu a inregistrat nici o victorie in fata lui Bayern in ultimii 15 ani, nereusind sa inscrie in ultimele patru partide directe.
Bayern pe de alta parte se afla in forma maxima inainte de acest meci. Campioana Europei si a Germaniei are cinci victorii in ultimele cinci meciuri oficiale, marcand in medie in jur de 2-3 goluri pe meci. Schweinsteiger si compania au punctaj maxim dupa trei etape, dar si un golaverage impresionant de 9-2. Formatia din Munchen a castigat de asemenea patru din precedentele cinci deplasari pe terenul lui Freiburg, marcand in medie peste doua goluri pe meci. Guardiola nu se va putea baza pe nou-venitul Alcantara, accidentat recent.
Pariuri Freiburg vs Bayern Munchen
Pronostic pariuri sportive: Bayern -1.5 Handicap Asiatic @ 1.77
  • Pentru acest meci am ales sa mergem pe o victorie categorica a lui Bayern Munchen, la minim doua goluri diferenta. Cele doua formatii nu se pot compara la ora actuala din nici un punct de vedere, iar daca Freiburg va scoate ceva din acest meci ar fi o surpriza enorma.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!