Pariuri Sportive PAOK vs Schalke – 27.08.2013

Bilet realizat de bonus in 26 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

PAOK vs Schalke (27.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Schalke nu va avea deloc o deplasare usoara in Grecia pe terenulo celor de la PAOK, mai ales ca nemtii au scos un rezultat slab in tur pe teren propriu. Cotele sunt foarte echilibrate, dand-o pe Schalke usor ca favorita. Mai exact nemtii au o cota de 2.20 pentru victorie in oferta celor de la bet365 in momentul de fata.
PAOK
Schalke
PAOK traverseaza o perioada dificila din punct de vedere al rezultatelor, avand o singura victorie in ultimele cinci jocuri. Grecii au scos insa un rezultat mare in Germania saptamana trecuta, si anume 1-1 pe terenul lui Schalke, avand sanse acum destul de mari de a merge in grupele competitiei. Ingrijorator pentru gazde este faptul ca au primit in medie mai mult de un gol pe meci in precedentele cinci partide in toate competitiile
Schalke in schimb este echipa mai buna fara discutii, superioara din majoritatea punctelor de vedere. Fosta echipa a lui Marica insa nu si-a intrat in ritm, dovada si inceputul dezastruos din Bundesliga. Schalke a strans un singur punct dupa trei etape, primind nu mai putin de nou goluri. La meciul de marti din Grecia nemtii sunt obligati sa inscrie pentru a spera la calificare, lucru foarte probabil daca ne uitam peste cifrele oaspetilor, acestia facand o obisnuinta din a marca aproape meci de meci.
Pariuri PAOK vs Schalke
Pronostic pariuri sportive: Schalke (Draw no bet) @ 1.57
  • Am decis sa mergem pe mana echipei mai valoroase in acest meci. Schalke nu isi permite sa rateze aceasta calificare, mai ales ca intalneste o formatie iesita din forma si net inferioara la majoritatea capitolelor. In caz de egalitate miza va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!