Pariuri Sportive – Getafe vs Atletico Madrid – 07.04.2013

Bilet realizat de bonus in 7 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Getafe vs Atletico MadridGetafe si Atletico Madrid se intalnesc intr-unul dintre cele mai echilibrate partide ale etapei 30 din Spania Primera Division. Vor fi puse fata in fata doar formatii foarte bune ale acestui sezon, Getafe in special in ultima perioada se poate lauda cu acest lucru.

Getafe este neinvinsa in ultimele 5 etape de campionat, perioada in care a inregistrat 3 victorii si 2 rezultate de egalitate. In urma acestor rezultate bune, echipa gazda a urcat pe un onorabil loc 8 cu 43 de, insa un golaverage slab, de 38:44. Gazdele sunt la doar 4 puncte de locurile de Europa League, insa cu un meci in minus disputat.
Pe propriul teren Getafe este invincibila in precedentele 4 jocuri de campionat. Aceasta are numai victorii in aceste ultime 4 partide, fiind a 8-a in Spania si la acest capitol.

Atletico Madrid este de departe una din surprizele frumoase ale acestui sezon, pentru ca nu multi s-ar fi asteptat ca madrilenii sa se bata cu rivalii de la Real pentru locul 2. Falcao si compania au 2 victorii, 2 egaluri si 1 infrangeri in ultimele 5 etape si ocupa pozitia a 3-a cu 61 de puncte, dar si un golaverage impresionant de 51:25, avand astfel cea mai solida aparare din campionat.
Intr-un clasament al meciurilor jucate in deplasare, Atletico este pe locul 5, cu 21 de puncte castigate din 42 posibile.

Cele doua formatii au fost puse fata in fata de 4 ori in ultimul an. Atletico s-a impus de 3 ori, iar ultimul joc direct, cel din ianuarie 2013, s-a incheiat fara gol marcat.

Pronostic: Peste 2.0 goluri Handicap asiatic la o cota de 1.53
Se anunta un meci spectaculos pe arena celor de la Getafe in aceasta seara, mai ales ca echipa gazda se afla intr-o forma de invidiat si cu siguranta va dori victoria. Atletico are una atac foarte bun in acest sezon, iar noi putem spune ca avem tot ce ne trebuie pentru un meci cu minim 2 goluri.