Pariuri Sportive – Napoli vs Genoa – 07.04.2013

Bilet realizat de bonus in 7 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Napoli vs GenoaNapoli e mare favorita la casele de pariuri pentru meciul de duminica din Italia Serie A. Napoletanii vor primi vizita uneia dintre cele mai slabe echipe ale momentului, Genoa, in aceasta seara incepand cu ora 21:45, in incercarea gazdelorde a-si cimenta locul secund in clasament.

Dupa cum am spus, Napoli, ocupa momentan pozitia a 2-a in clasament, insa si-o simte amenintata de catre AC Milan, echipa care vine tare din urma. Cavani si compania au 59 de puncte si un golaverage de 55:29, fiind la 12 puncte in spatele liderului absolut, Juventus.
Pe propriul teren Napoli este una dintre cele mai bune formatii din Italia, avand 10 victorii, 4 remize si 1 singura infrangere in 15 meciuri de campionat in fata propriilor suporteri.

De cealalta parte a baricadei, Genoa vine dupa 5 etape fara victorie, etape in care a inregistrat 2 remize si 3 meciuri pierdute. Oaspetii ocupa totusi prima pozitie de deasupra (17) liniei de plutire, cu 27 de puncte, la 1 punct peste locul 18, si la 7 in spatele locului 16. Golaverage-ul este si el pe masura, mai exact 31:47.
Cand vine vorba de deplasari situatia este cel mai putin la fel de ingrijoratoare, echipa vizitatoare avand doar 2 victorii in 15 partide pe alt teren campionatul acesta.

Ultimele 5 intalniri directe se intind pe perioada precedentelor 3 sezoane. Napoli s-a impus in 4 randuri, pe cand Genoa a castigat surprinzator un meci cu 3-2.

Pronostic: 1 pauza / 1 final la o cota de 1.70
Napoli cu siguranta va lupta pe acest final de campionat sa obtina locul 2, iar un pas gresit in aceasta seara i-ar putea costa enorm pe gazde. Plus de asta napoletanii sunt net superiori celor de la Genoa din toate punctele de vedere, si in mod normal ar trebui sa preia initiativa jocului inca de la inceput.