Pariuri Sportive – G. Bistrita vs T. Severin – 20.05.2013

Bilet realizat de bonus in 20 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Gloria Bistrita vs CSS Turnu SeverinPrimul meci de luni din Liga 1 va avea loc pe terenul Gloriei Bistrita, acolo unde vom avea parte de un meci fara nici un fel de miza avand in vedere ca indiferent de rezultat ambele echipe vor evolua in liga secunda din sezonul viitor.

Tabara gazda confirma de la etapa la etapa faptul ca este cea mai slaba echipa a campionatului, avand 5 infrangeri in ultimele 5 runde, ocupand ultimul loc cu un total de 17 puncte si un golaverage rusinos de 19 la 62, cel mai slab din Liga 1 la ora actuala.
Gloria Bistrita este de asemenea cea mai slaba echipa din prima liga si la meciurile de acasa, acolo unde nu a izbutit sa castige decat 2 jocuri.

CSS Turnu Severin pe de alta parte se prezinta la acest joc din postura uneia dintre cele 3 tabere care nu si-au primit licenta, asa ca desi pastreaza sanse matematice sa ocupe un loc peste linia de plutire la final, pentru oaspeti acest lucru nu are importanta din moment ce vor fi retrogradati oricum. La ora actuala Turnu Severin ocupa locul 16 cu 27 de puncte stranse.
Cand vine vorba de deplasari echipa oaspete este printre cele mai slabe din Liga 1, cu o singura victorie in 15 partide.

In ultimele 2 sezoane cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori. Gloria s-a impus o data, in timp ce precedentele doua partide au fost castigate de Turnu Severni.

Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @1.75
Gloria Bistrita este de departe cea mai slaba echipa a campionatului din punct de vedere ofensiv, in timp ce Turnu Severin se afla si ea pe lista echipelor cu cele mai slabe atacuri. Astfel ne asteptam la un meci deloc generos in reusite, la fel ca in tur cand s-a inscris un singur gol.