Pariuri Sportive – Rapid vs U Cluj – 20.05.2013

Bilet realizat de bonus in 20 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Rapid vs U ClujUn alt meci fara nici un fel de miza pe finalul acestui campionat va fi cel din Giulesti, acolo unde Rapid Bucuresti va primi vizita celor de la U Cluj intr-un duel in care se intalnesc doua tabere retrogradate 100% datorita faptului ca nu si-au primit licentele pentru sezonul viitor. Acest lucru se intalmpla in ciuda faptului ca ambele tabere sunt mult peste linia de plutire in clasament.

Rapidistii sunt in cadere libera de la aflarea vestii ca vor retrograda oricum, reusind sa castige 1 singur punct in ultimele 3 etape. Baietii lui Marian Rada au picat astfel pe locul 9, ajungand la 45 de puncte si un golaverage pe muchie de cutit, anume 31:30.
Giulestenii nu stau prea bine nici intr-un clasament al meciurilor de pe teren propriu, fiind pe locul 11 la acest capitol in Romania, desi sunt neinvinsi in precedentele 5 jocuri de acasa.

U Cluj pe de alta parte se prezinta la acest joc dupa 5 etape in care si-a trecut in cont 6 puncte, pastrand o distanta suficient de mare peste linia de plutire. Ardelenii au 35 de puncte si un golaverage de 32 la 47 dupa 31 de runde scurse, fiind la 5 puncte peste linia de plutire.
Echipa oaspete nu are un bilant prea imbucurator pe teren strain in acest campionat, reusind 3 victorii si 5 remize la care se mai adauga 7 meciuri pierdute.

In ultimii 2 ani cele doua echipe s-au intalnit de 4 ori. Rapid a bifat 2 succese, clujenii 1 succes, iar un alt duel s-a terminat egal, scor 1-1.

Pronostic pariuri sportive: Sub 3.0 goluri @ 1.40
Ne asteptam sa vedem un meci fara prea multe goluri intre Rapid si U Cluj in aceasta seara, avand in vedere ca partida nu are nici o miza si nu va exista nici o motivatie in cele doua tabere. Plus de asta ambele echipe au mari probleme in ceea ce reprezinta jocul de atac.