Pariuri Sportive – Petrolul vs Otelul Galati – 21.05.2013

Bilet realizat de bonus in 20 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Petrolul vs Otelul GalatiPetrolul si Otelul Galati se vor intalni marti seara de la ora 20:30 in returul primei semifinale din Cupa Romaniei. Ploiestenii sunt ca si calificati in finala din acest sezon, asta dupa ce s-au impus fara drept de apel in tur, scor 0-3 la Galati. Cotele sunt de asemenea inclinate in favoarea lupilor galbeni, acestia fiind cotati cu 1.75 pentru a castiga partida.

Gazdele se lauda in continuare ca fiind singura echipa din Liga 1 neinvinsa in 2013, asta dupa ce Steaua a pierdut dubios meciul din ultima etapa de campionat in fata Viitorului Constanta. Ploiestenii au 6 victorii si 4 remize in precedentele 10 partide oficiale, iar printre victorii se numara si succesul din turul acestei semifinale, scor 0-3 pe terenul Otelului.
Petrolul se mai lauda si cu 3 victorii in precedentele 4 partide jucate in fata propriilor suporteri.

Otelul in schimb traverseaza si ea o perioada destul de bun, cu 10 puncte castigate in ultimele 5 runde de Liga 1. Galatenii au dezamagit insa in acest campionat, in special in prima jumatate.
Cand vine vorba de deplasari, Otelul are 1 singur succes in precedentele 5 partide, pierzand ultimele doua jocuri de pe terenul Petrolului.

Cele doua echipe s-au intalnit de 5 ori in ultimele 2 sezoane. Petrolul s-a impus de 4 ori, in timp ce Otelul a facut-o o singura data.

Pronostic pariuri sportive: Victorie Petrolul @ 1.75
Nu exista nici un dubiu in privinta echipei mai bune. Petrolul a dovedit clar ca este net superioara si plus de asta se lauda cu 4 victorii in ultimele 5 dueluri in fata Otelului. Mai mult decat atat, lupii galbeni sunt singurii neinvinsi in 2013 din Romania.