Pariuri Sportive Grasshoppers vs Fiorentina – 22.08.2013

Bilet realizat de bonus in 21 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Grasshoppers vs Fiorentina (22.08.2013) – ora 22:00
Introducere
Fiorentina are parte de o deplasare foarte dificila in Elvetia joi seara contra lui Grasshoppers in play-off-ul Europa League. Cotele sunt de partea italienilor, insa balanta nu este foarte dezechilibrata la acest capitol. Bet365 ofera o cota de 2.10 pentru victoria oaspetilor in momentul de fata. Cele doua tabere s-au mai duelat in Cupa Uefa si in urma cu 15 ani, elvetienii castigand atunci la general cu scorul de 3-2 dupa o dubla mansa spectaculoasa.
Grasshoppers
Fiorentina
Grasshoppers este prezenta in play-off-ul Europa League dupa ce a fost eliminata din turul 3 preliminar al Uefa Champions League, iar elvetienii nu traverseaza nici o perioada prea buna. Mai exact, in opt partide oficiale in noul sezon au inregistrat doar trei succese, trei remize si doua infrangeri, ambele in Liga Campionilor contra lui Lyon (1-0 si 0-1)
Fiorentina pe de alta parte are marele dezavantaj al tuturor echipelor din Italia prezente acum in cupele europene, si anume lipsa partidelor oficiale in picioare. Italienii au bifat doar patru partide amicale in aceasta vara, castigand doua dintre ele cu echipe de amator, pierzandu-le pe urmatoarele doua cu Villareal si Sporting, scor 2-0, respectiv 3-0.
Pariuri Grasshoppers vs Fiorentina
Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.67
  • Grasshoppers este in ultima perioada o formatie de under 2.5 fara discutii, iar la un astfel de meci cu siguranta nici una din echipe nu va risca, neavand motive serioase. Fiorentina are probleme in ofensiva in ultima vreme, iar acest lucru nu face decat sa avantajeze pariul nostru.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!