Pariuri Sportive Sevilla vs Slask – 22.08.2013

Bilet realizat de bonus in 21 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sevilla vs Slask (22.08.2013) – ora 22:30
Introducere
Unul dintre ultimele meciuri de pe lista celor de joi din play-off-ul Europa League se va da intre Sevilla si Slask, iar toate agentiile de pariuri online o dau pe formatia spaniola ca mare favorita la pariuri. Mai exact cota pentru 1 solist nu trece peste 1.20 in majoritatea cazurilor. Aceasta este prima intalnire oficiala intre cele doua formatii.
Sevilla
Slask
Sevilla a avut o perioada de pregatire de laudat, cel putin din punct de vedere al rezultatelor din amicale. Spaniolii se lauda cu un succes chiar si in fata lui Manchester United, scor 1-3 pe Old Trafford. Totusi, Rusescu si compania au inceput cu stangul La Liga, pierzand acasa cu Atletico Madrid, scor 1-3. In turul precedent al competitiei Sevilla a trecut de Mladost Podgorica, scor 9-1 la general.
Polonezii de la Slask nu au practic prea multe sanse in aceasta dubla mansa, cu atat mai putin in deplasarea de la Sevilla. Oaspetii sunt neinvinsi in precedentele cinci meciuri oficiale, insa nici un adversar nu a fost de talia Sevillei. Surprinzator sau nu, in runda precedenta a competitiei polonezii au trecut de Club Brugge, scor 4-3 la general.
Pariuri Sevilla vs Slask
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final
  • Tinand cont ca avem parte de un meci foarte dezechilibrat din toate punctele de vedere, iar favorita certa este Sevilla, am ales sa mergem pe un meci in care spaniolii vor conduce atat la pauza, cat si la final, lucru normal de altfel daca nu vor aparea surprize.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!