Pariuri Sportive – Hamburg vs Wolfsburg – 19.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Hamburg vs Wolfsburg (19.04.2014) – ora 19:30
bundesligaMeciul care va trage cortina peste meciurile de azi in Bundesliga va avea loc la Hamburg, acolo unde echipa gazda va da piept cu Wolfsburg, cele doua tabere aflandu-se in situatii si zone total diferite ale clasamentului.
Patru din ultimele cinci meciuri directe s-au incheiat cu rezultatul de 1-1, cu precizarea ca in ultimele sase confruntari au reusti sa inscrie ambele echipe.
Hamburg Wolfsburg
Hamburg se numara printre dezamagirile acestei stagiuni, iar dupa 30 de etape scurse se afla sub linia de plutire, pe locul 16, loc ce joaca barajul la final. Van der Vaart si compania au adunat doar 27 de puncte pana acum si au un golaveraj foarte slab, de 46-62, doar Hoffenheim avand o defensiva mai fragila, cu un gol in plus primit. Acasa gazdele au castigat doar cinci din cele 15 partide. Wolfsburg se afla de partea cealalta a baricadei cu un obiectiv maret pe finalul campionatului, si anume obtinerea locului patru de Champions League. Vezii sunt pe cinci momentan, cu 50 de puncte si un golaveraj de 53-45, avand doar un punct in minus fata de Leverkusen. Ce-i drept, in acest moment lupta chiar patru echipe pentru pozitia a patra de Liga Campionilor.
Pariuri Hamburg vs Wolfsburg 
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.50

  • Hamburg si Wolfsburg sunt doua echipe deschise, fara defensive foarte solide. Plus de asta, ambele au atacuri redutabile, marcand impreuna 99 de goluri in 30 de etape scurse.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,