Pronostic – Levante vs Getafe – 19 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 19 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Levante – Getafe
pronostic levante getafe la ligaLevante si Getafe se intalnesc intr-un meci cu adanci implicatii in lupta de la subsolul clasamentului, asta desi formatia gazda, foarte probabil, si-a rezolvat in mare parte problemele pe care le avea vizavi de ramanerea in La Ligga. Nu acelasi lucru il putem afirma si despre formatia pregatita de romanul Cosmin Contra, Getafe, care este cu un picior si jumatate in Segunda in momentul de fata. Fara macar un punct in aceasta deplasare, ca sa nu spunem trei, Getafe ar putea sa isi ia ramas bun de la Primera Division, cu promisiunea ca se va reintoarce in viitorul cat mai apropiat.

Tactic si fizic, Levante este o echipa foarte puternica pe teren propriu. Getafe vine aici cu dorinta de a scoate punct sau puncte si, prin urmare, va insista foarte mult pe faza de atac. Lui Levante ii surade aceasta idee, in masura in care este o echipa special croita pe contraatac.

Intalnirile directe dintre Levante si Getafe nu au produs niciodata un pumn de goluri, motiv pentru care nici de aceasta data nu ne asteptam la prea multe din punct de vedere al spectacolului oferit. Getafe are nevoie de puncte, puncte pe care le poate obtine doar printr-o defensiva exacta si, eventual, un gol inscris cu multa sansa.

Echipe probabile

Levante (modul de joc 4-2-3-1): Navas – Adoua, Juanfran, Navarro, Vyntra – Diop, Simao – Garcia, Victor, Lopez – Barral.

Getafe (modul de joc 4-2-3-1): Codina – Arroyo, Alexis, Rafa, Lago – Rodriguez, Mosquera – Leon, Sammir, Castro – Marica.

La oaspeti nu ii vom vedea in teren pe Angel Lafita (suspendat), Miguel Angel Moya (accidentat) si posibil Sergio Escudero (incert).

In concluzie, meciul dintre Levante si Getafe, crucial pentru formatia oaspete, este unul de under 2.5 (cota 1.53 la casa de pariuri online Bet365) si 1 solist, pronostic in schimbul caruia acelasi bookmaker ne propune o cota destul de consistenta, si anume 2.45.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO