Pariuri Sportive – Hearts vs Aberdeen – 02.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Hearts vs Aberdeen (02.04.2014) – ora 21:45
Miercuri seara de la ora 21:45, Hearts, lanterna rosie din Scotia Premiership, o va gazdui pe Aberdeen, in cadrul unui meci restant din campionatul scotian. La pariuri oaspetii sunt favoriti, lucru normal tinand cont de cifrele celor doua tabere.
In mod surprinzator, cele doua partide directe din acest sezon au fost castigate de Hearts, scor 2-1 acasa si 3-1 in deplasarea din Noiembrie.
HeartsAberdeen
Hearts nu mai are sanse de salvare, dupa 31 de runde scurse fiind ultima in Scotia, cu numai noua puncte, suferind enorm datorita penalizarii cu 15 puncte. Echipa gazda a bifat etapa trecuta abia a sasea victorie, iar matematic vorbind, chiar daca nu avea acea penalizare, tot ultima in clasament era. Golaverajul de 28-56 spune si el multe, gazdele avand cel mai slab atac si cea mai fragila defensiva din liga.Aberdeen pe de alta parte se prezinta la acest meci intr-o forma buna, venind dupa trei victorii, urmate de doua remize. Astfel, oaspetii sunt favoriti la locul secund din Scotia, neincapand vorba de titlu, avand 26 de puncte sub liderul Celtic. Aberdeen este a doua in Scotia si cand vine vorba de deplasari, avand 27 de puncte din 45 posibile si 25 de reusite in 15 partide disputate pe teren strain.
Pariuri Hearts vs Aberdeen
Info pariuri sportive:  2 solist @ 1.50

  • Hearts este cea mai slaba formatie din campionatul actual al Scotiei, indreptandu-se cu pasi siguri catre retrogradare. Aberdeen in schimb este cea mai puternica daca o excludem pe Celtic, si are prima sansa aici.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,