Pariuri Sportive – Waalwijk vs Ajax – 02.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Waalwijk vs Ajax (02.04.2014) – ora 19:45
Liderul detasat din Olanda Eredivisie, se va deplasa miercuri seara de la ora 19:45 pe terenul lui Waalwjik, una dintre ultimele trei clasate, dar totodata o echipa pe care nu a invins-o in tur pe teren propriu.
Mai precis, cele doua au remizat fara gol la Amsterdam, in mod surprinzator, mai ales ca Ajax nu-si permitea atunci pasi gresiti.
WaalwijkAjax
Asa cum am spus, Waalwijk se afla printre codasele clasamentului, insa o victorie acasa miercuri cu Ajax o poate scoate din zona rosie pentru moment. Gazdele sunt pe locul 16, primul din zona barajului de retrogradare, avand 30 de puncte si un golaveraj de 42-55. Marea problema a echipei gazda, asa cum o arata si cifrele, ramane defensiva, una dintre cele mai fragile din Eredivisie.Dupa ce a fost eliminata din Champions League si Europa League, Ajax s-a axat 100% pe campionat si e greu de crezut ca mai poate pierde titlul de campioana. Cu cinci etape inainte de final, lancierii sunt lideri cu opt puncte avans fata de locul doi ocupa de Feyenoord. Ajax are 62 de puncte si un golaveraj de 60-22, cu a doua ofensiva si cea mai puternica aparare din Olanda in momentul de fata.
Pariuri Waalwijk vs Ajax
Info pariuri sportive:  2 pauza / 2 final @ 1.80

  • Avand in vedere ca acesta este cel mai dezechilibrat joc al mijlocului de saptamana in Olanda, ne asteptam ca echipa net superioara, Ajax, sa domine jocul de la un capat la altul, inclusiv pe tabela.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,