Pariuri Sportive – SUA vs Mexic – 03.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

SUA vs Mexic (03.04.2014) – ora 06:00
Joi dimineata de la ora 06:00, SUA si Mexic vor fi adversare intr-un meci de pregatire dinaintea Campionatului Mondial de fotbal, ce va avea loc la vara in Brazilia. Partida se anunta echilibrata si stransa, intre doua echipe de asemenea echlibrate.
In ultimii doi ani si jumatate cele doua tabere s-au duelat de patru ori. SUA a castigat doua jocuri, iar alte doua s-au incheiat la egalitate.
SUAMexic
Nord-americanii au disputat doua partide amicale in acest an, unul castigat, 2-0 acasa cu Coreea de Sud, iar altul pierdut cu acelasi scor, in deplasarea din Ucrania din Martie. SUA este o formatie foarte solida pe teren propriu, acolo unde a pierdut doar duoa jocuri in ultimii doi ani, a remizat o data, iar in rest a bifat numai victorii, fie ca vorbim de meciuri amicale sau oficiale.Selectionata din Mexic traverseaza o perioada buna, iar in 2014 dupa doua partide nu a primit nici un gol. Mexicanii au bifat o victorie acasa, 4-0 in fata Coreei de Sud, dar si o remiza alba contra Nigeriei, tot pe teren propriu. Mexic s-a impus ultima data in fata Americii in Iunie 2011, scor 4-2 la Gold Cup, competitie intre nationalele Americii Centrale si de Nord.
Pariuri SUA vs Mexic
Info pariuri sportive:  Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Meciul dintre SUA si Mexic se anunta foarte strans, asa cum am spus, nimic neanuntand o ploaie de goluri. Din 2011 pana acum, in patru meciuri directe, mereu am avut parte de scoruri de under 2,5.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,