Pariuri Sportive Herta vs Leverkusen – 23.11.2013

Bilet realizat de bonus in 23 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Herta vs Leverkusen (23.11.2013) – ora 16:30
Introducere
In aceasta dupa amiaza, cu incepere de la ora 16:30, ora Romaniei, Bundesliga va fi la inaltime, iar unul dintre meciurile tari ale etapei cu numarul 13 se da pe terenul nou-promovatei, Hertha Berlin. Aceasta din urma va primi vizita lui Bayer Leverkusen, o echipa aflata pe val am putea spune.
Din 2009 pana acum cele doua tabere s-au intalnit de patru ori, iar toate meciurile s-au incheiat la egalitate, de fiecare data in urma unor spectacole pe cinste, cu multe goluri de obicei.
Hertha
Leverkusen
Hertha Berlin s-a descurcat mai mult decat laudabil pentru o formatie nou-promovata. Formatia din capitala a strans 18 puncte dupa 12 etape, se lauda cu un golaveraj pozitiv de 20-16, iar in momentul de fata ocupa locul sapte in clasament. Doar doua puncte ii despart pe gazde de locurile ce asigura prezenta in Europa League. La pariuri cotele sunt foarte echilibrata, Hertha pornind insa usor cu sansa a doua.
Bayer Leverkusen este de departe echipa care are nevoie mai mare de victorie, asta si pentru ca pretentiile oaspetilor sunt mult mai mari. Elevii lui Sami Hyypia ocupa locul trei, cu 28 de puncte, la egalitate cu Dortmund (locul doi) si cu patru puncte sub liderul Bayern. Leverkusen are nevoie cu atat mai mult de un succes avand in vedere ca primele doua clasate mentionate anterior vor fi puse fata in fata in aceasta runda, iar cel putin una din ele va pierde puncte.
Pariuri Hertha vs Leverkusen
Pronostic pariuri sportive: X2 @ 1.44
  • Bayer Leverkusen este una dintre cele mai solide formatii din Bundesliga, iar pana acum poate fi considerata in lupta pentru titlu, alaturi de Bayern si Dortmund. Tocmai de aceea ne asteptam la un rezultat bun din partea oaspetilor, acestia fiind obligati sa scoata ceva din aceasta deplasare pentru a tine pasul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!