Pariuri Sportive Nantes vs AS Monaco – 24.11.2013

Bilet realizat de bonus in 23 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Nantes – AS Monaco (24.11.2013) – ora 22:00
Introducere
Unul dintre cele mai tari jocuri de duminica va fi pe terenul lui Nantes, acolo unde AS Monaco va incerca sa obtina toate cele trei puncte si sa tina pasul in lupta pentru titlu. Meciul va incepe de la ora 22:00, facand parte din etapa a 14-a din Ligue 1.
Cele doua nou-promovate s-au intalnit de trei ori din 2012 pana in prezent, impartindu-si punctele in mod egal. Fiecare a castigat cate un meci, iar un alt duel s-a incheiat la egalitate.
Nantes
AS Monaco
Nantes s-a prezentat admirabil pana acum in primele 13 etape, asta si daca luam in calcul faptul ca echipa gazda este o nou-promovata. Mai exact, Nantes ocupa locul cinci in acest moment, asta si datorita victoriei lui Marseille din aceasta runda, care a urcat pe locul patru. Gazdele au adunat 23 de puncte si un golaveraj de 19-10, iar daca vor continua in acest ritm, cu siguranta vor avea un cuvant de spus in lupta pentru un loc de cupa europeana.
AS Monaco de cealalta parte a pierdut momentan contactul cu liderul PSG, iar in ultimele patru etape de campionat a bifat un singur succes. Forma mai putin buna i-a adus pe oaspeti pe locul trei, cu 26 de puncte si un golaveraj de 21-11. Monaco are cinci puncte in minus fata de liderul clasamentului si un punct mai putin fata de Lille, ocupanta locului doi. Cea mai buna cota pentru 2 solist o gasim la bet365, si anume 2.50.
Pariuri Nantes vs AS Monaco
Info pariuri sportive: Meci de evitat
  • Partida dintre Nantes si AS Monaco se anunta foarte stransa si echilibrata, asta daca cele doua formatii se vor prezenta la fel ca pana acum. Ambele au oferit si rezultate imprevizibile de multe ori, iar cel mai bine ar fi sa evitati meciul la pariuri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!