Pariuri Sportive – Hull vs Fulham – 28.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 28 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Hull vs Fulham (28.12.2013) – ora 17:00
eplHull City, o formatie extrem de solida pe teren propriu, va primi vizita lui Fulham astazi de la ora 17:00 pe teren propriu, meciul facand parte din ultima etapa a turului de campionat, si anume etapa cu numarul 19.
Tigrii au castigat ultimul duel cu Fulham, scor 2-0 in Martie 2010,  tot pe teren propriu si atunci. De altfel Fulham a pierdut ambele intalniri cu Hull din deplasare in istoria Premier League.
HullFulham
Gazdele acestui joc vin dupa cinci etape fara victorie, perioada in care au bifat trei remize si doua esecuri. Hull se mentine bine pana acum, avand in vedere ca obiectivul este salvarea de la retrogradare. Nou-promovata are 20 de puncte si un golaveraj de 16-23, fiind una dintre cele mai slabe echipe la nivel ofensiv. Acasa insa Hull a pierdut doar doua jocuri din noua, primind numai sase goluri.De cealalta parte a baricadei, Fulham este una dintre cele mai slabe echipe din Anglia, mai ales cand vine vorba de deplasari, acolo unde a bifat doar sapte puncte dupa noua jocuri. Londonezii sunt primii sub linia de plutire, cu 16 puncte, iar golaverajul de 19-35 cu siguranta nu le face cinste, oaspetii avand de departe cea mai slaba aparare din Premier League.
Pariuri Hull vs Fulham
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Se intalnesc doua formatii slabe din punct de vedere al atacului si plus de asta iesite din forma. Ne asteptam la un duel echilibrat cu putine reusite, in care cele doua tabere mai mult se vor tatona.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!