Pariuri Sportive – Aston Villa vs Swansea – 28.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 28 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Aston Villa vs Swansea (28.12.2013) – ora 17:00
eplDuelul dintre Aston Villa si Swansea City se anunta unul foarte interesant si echilibrat totodata, duel in care este greu de spus cine are prima sansa, mai ales ca se intalnesc doua echipe care nu traverseaza o perioada prea  buna, ambele venind dupa patru meciuri fara victorie in Premier League.
Ultimul joc direct, singurul in acelasi timp din 2013, s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, asta dupa ce in 2012 fiecare din echipe castigase cate o partida.
Aston VillaSwansea
Cu patru infrangeri in ultimele patru etape ale campionatului, formatia gazda este cea mai iesita din forma din Premier League, fiind singura fara punct castigat in precedentele patru runde. Aston Villa a ajuns la numai trei puncte peste linia de plutire, ocupand locul 13, cu 19 puncte mai exact, si cu un golaveraj de 17-24. Trupa de pe Villa Park a castigat doar doua jocuri acasa in cele noua partide disputate.Galezii de la Swansea ne-au incantat in ultimele doua sezoane de cand au promovat in Premier League, insa acesta nu pare a fi sezonul lor. Cu 20 de puncte adunate in 18 etape, detinatoarea Cupei Ligii Angliei este doar a 11-a in clasament, avand un golaveraj de -1, cu 23 de reusite si 24 de goluri incasate. Se pare ca Shelvey si compania s-au axat mai mult pe Europa League, acolo unde vor evolua in 16-imi.
Pariuri Aston Villa vs Swansea
Info pariuri sportive: Sub 1.5 goluri in repriza 1 @ 1.35

  • Ne asteptam la un meci echilibrat per ansamblu, si totodata la o prima repriza de tatonare, in care nici una din echipe nu va risca prea mult, astfel ca am ales sa mergem pe maxim un gol in primele 45 de minute.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!